Missy Stereo

27.11.11

Tumblr_luyr5sng6j1r20z7no1_500_large

Assalamualaikum and haiii. Hahaha. Aku tak tahu laa apa masalah aku asyik duk stereo stereo. Memang for the mean time lagu favourite aku ialah Stereo Hearts, tapi tak ada kena mengena laa dengan hidup aku. Tapi ikut suka aku la nak letak stereo ke radio ke. #ouch my eyes hurt due to watching movies to much on this laptop and reading non-stop

Finally aku dah habis tengok Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2. Mencabar jugaklaa kena tengok movie satu satu. Hmm, all the movies become boring compared with the real story in the books. Serius ni, semua orang cakap Harry Potter best. Aku setuju, tapi sesiapa yang tengok movie je akan cakap movie dia best. Tapi for those who read the books, confirm diorang akan cakap movie dia boring.

Banyak tukar tukar. Story pun jadi pendek. Sepatutnya satu buku buat 6 movies. Tapi nak sampai kepada 7 buku tu....hmmm agak-agaklaa kena tunggu 42 movies. Producers, pengarah semua tak larat. Daniel Radcliffe bertambah kaya tapi akhirnya give up sebab terlalu banyak shooting. Huahua. But over all, okay laa aku rasa. Aku suka time Battle of Hogwarts.

Just in case korang tak tahu, aku memang suka cerita perang-perang ni. But of course the story kena ada mythical creatures. Yang perang tu mesti vampires, werewolves, wizards and all that. Kalau macam cerita Union Army tu memang tak ah. Tak pun try laa pergi tengok dekat Cinemax tu banyak gila cerita perang dulu-dulu. Nak muntah aku seriously.

Star Movies bolehlaa tahan, at least tak ada cerita dulu-dulu. Ini tak, macam kat Cinemax tu asyik Frankeinstein apa entah, and then Hercules. Semua cerita yang hitam putih T_T Kadang-kadang tu ada jugak rasa nak baling remote kat skrin tv tu tapi nanti rosak kena marah lepas tu tak boleh tengok TV lagi especially Merlin. Sadly, semua episod yang diorang tayang aku dah tengok xD

Speaking of Merlin...

Tumblr_lv6litllcu1qfc3zvo1_500_large

LANCELOT'S BACK, I TELL YOU!

And I hate his outfit. It doesn't suit him at all.

Again, thanks to Merlin for saving the day.
Oh, and again again, Arthur's being stupid for the rest of the season.

AND I HOPE THERE'S NO SEASON SIX!!!!!!!!!!!!!!!

Post a Comment