Shoutmix will stop on 1st January 2012

11.12.11


Assalamualaikum. Hohoiiii! Ok straight to the point. Hari ini aku memang bengang gila ah singgit lima ringgit sepuloh ringgit. Sebab? Cuba try baca title entry ni. Oh, sekali baca title tak panas hati lagi kan? Memanglaa tak panas sebab taktau cerita sebenar. Nanti dah tahu mesti rasa nak menengking orang je kan.

Aku kan ada buat blog baru, so I tried to make a shoutbox at Shoutmix tapi not available. I kept going to the site, so I got newest updates from the admin, I think. Dekat shoutbox yang dia sedia dekat main page tu. So mula-mula aku macam wth kenapa nak sign up untuk new account dah tak boleh FREE, kena bayar ambik set segala bagai.


So, I'm fine with that. Aku memang suka shoutbox kat shoutmix berbanding kat lain macam Cbox ke apa ke. I had no choice so aku buat guna free-shoutbox.net lah. Okay gaklah cuma tak boleh nak buat colour ikut suka hati kita. So pilih warna putih jelaaa T^T

And then ada yang aku buat border warna merah tu kan, jawapan dia pun dah nampak kat situ takkan jadi positif. Jadi, to all shoutmix's users, get ready to embrace the suck. Yeah, jangan nangis melolong melalak pulak. Terutamanya shoutmix's users yang bawah 18, memang ramai bloggers umur bawah 18 kan, kebanyakan guna shoutmix. Aku faham ibu bapa korang mesti takkan benarkan korang purchase shoutbox sebab diorang akan cakap membazir kan kan kan? -_-

Well? Apa yang aku nak cakap...

Happy finding new service for your shoutbox!
Aku tak kira apa alasan diorang si empunya shoutmix ni tapi dari dulu masa dunia blog ni kurang, jarang je orang guna shoutmix, bila dah femes, cuba ambik kesempatan. At least biarkan jelaa yang free users tu menikmati ke'percuma'an sampai bila-bila. Give some gratitudes to the first-users! Kiteorang ni lah yang memajukan shoutmix, kalau kiteorang tak guna, harammm kau akan jadi femes cenggini!
Well, money is everything to them kan. Nothing else matters.

✂❥---
Post a Comment