Posts

Showing posts from February, 2012

No title.

Image
Assalamualaikum! Ehh, lama gila aku tak update blog? Sebenarnya aku ingat tak nak update dah sampailah aku habis SPM nanti #OK Tapi, tau-tau jelah blog ni kan ramai pembaca setia, so kenalah update jugak walaupun jarang-jarang. Ni, dah dua minggu tak update kena provok dan bebel oleh mereka yang bernama Syafiqah, Sofiah, Aisyah Aqilah dan beberapa orang lagi batch aku --" #dahlah yang suruh update tu tak ada blog pun xD
So, latest news ialah... Amuh telah selamat kembali ke Jordan. Hu hu huwaaa! Missyou bebeh! -.- Entah kapan ya beliau akan kembali ke Malaysia dan terus menetap di sini. Tak best ah duduk rumah ni tanpa abang kesayangan xD Walid seorang je lelaki, tu pun Walid dah tak larat nak main kejar-kejar dan bergomol-gomol dengan saya xD Wuwuwuwuutt, Mumus! Tiada orang ingin membawa saye ke PizzaHut T^T
Dua tiga minggu ni aku juga busy dengan kerja Puteri Islam aku neh. Al maklumlah, dah jadi jawatankuasa --" Actually aku tak adalah kerja banyak sangat, sebab aku naib …

Pelayaran yang penuh peristiwa.

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera (tambahlah sket, salam 1Malaysia lol). Wow, nampaknya aku akan di'condemn' hari ini sebab terlewat menunaikan janji. Jangan marah haaa... Al maklumlah adik-beradik aku semua pulang ke kampung halaman sekarang ni (except Abang, hari tu dia dah balik dan he's now in Sabah). Agak busy dan meriahlah rumah ni. Rasa macam hari raya puasa pulak, yang bezanya siang hari boleh makan xD

So this week started...with dilema kehidupan. Aku arrange dengan Izzati dari kelas 4 Bukhari untuk exchange kelas. Dia nak duduk bersama-sama dengan Form 4 lain iaitu di blok tingkat 4 tu. Well, who cares, right, how many blocks you have to climb, as long as you're around your friends, kan?! 4 Bukhari duduk kat bawah nun jauh di sana, memang jarang jumpa dengan budak-budak 4 Bukhari, dan 4 Bukhari in return sangat lambat mengetahui latest news tentang Form 4.

Geram tak geram jugak, kalau kelas 4 Bukhari duduk satu tingkat dengan kelas aku, tak adalah aku dilem…

Percy!

Image
Assalamualaikum! Malam ni aku update full story for this week ok! :>
Published with Blogger-droid v2.0.3

Followers