Posts

Showing posts from March, 2012

The Host by Stephenie Meyer

Image
Assalamualaikum. Heyyy you know what's good? The Host Teaser Trailer is here! I didn't know at first but when I browsed up at imdb.com I suddenly read 'The Host Teaser Trailer' and I was like, "Is it The Host, the book by Stephenie Meyer? Twilight's meeting its end, but not the author yeahh baby!" So I went to Youtube and BAM! It's true, it's The Host, the best story ever created by Stephenie Meyer! Ohhhh ALIENS! XD

Oh then I was on Twitter, I saw Jake Abel posting about the same video, so I searched IMDB again and found out he's going to play Ian O'Shea, the hero! Err, there will be two major heroes in the movie, which are Jake Abel and Max Irons. Seriously, MAX IRONS?! I've been craving for him to play Jace in City of Bones! FINALLY, unexpectedly he's going to be in The Host as a hero (which I hate -_-)! Anyway, I'm still dancing in my head thinking that The Host is finally filming!
#I never thought this would be real $_$

And…

I'm back and everything's suddenly new -_-

Image
Assalamualaikum semuanya. * awkward position * Hmm, okaylah sorry aku buat private blog dan langsung tak update sepanjang bulan Mac, only now I got the chance to write. Post sebelum ni yang via Bloggerdroid tu pun aku tak tahu bila muncul, tersilap tekan kot. Aku dah delete pun, so tak payah duk cari la -_- Rindu gilaa kat blog ni. Ahaiii haii. Baru sebulan tak update, bukan setahun.
Aku pergi luar negara sepanjang cuti bulan Mac so memang tak terupdate-lah sebab tak bawak laptop. Uhuu. Aku pergi dua hari sebelum cuti dan balik dua hari lepas cuti. I went with my mama, daddy, grandma, sister and brother-in-law, my brother and my tok sedara. Best jugak pergi ramai-ramai. Dulu pergi dengan Kakngah dan Abang. Kali ni pergi dengan Abecik, Kakak dan Abang Shaffie.
Balik-balik sini bila bukak internet banyak jugaklah perubahan yang berlaku * walhal sedikit sahaja, saje je menokok tambah -_- * Dan bila pergi sekolah rasa sangat rinduuu dengan kawan-kawan. Aku baru je sehari pergi sekolah ia…

Followers