Posts

Showing posts from June, 2012

Minggu Bayi Sedunia.

Image
Assalamualaikum ladies and gentlemen, oh, ada ke ladies and gentlemen baca blog aku nih? Ahaks, tak ada kot. Oh, gambar di atas ialah cuzzie-sayang-diew-tetat-tetat-eww aku, Acik Farha. Alah, bagi peminat setia blog ni (which is none -,-) akan kenal dengan sepupu I yang vogue lagi elegant ni (elegant ke? kfine) Dia cuti selama 3 bulan minggu dan berhajat membuang waktu di kampung halaman iaitu kat Besut, rumah nenek aku-lah.
But first of all, stay semalaman dekat rumah aku sebab baru sampai dari KL naik flight, so she stayed. Malam tu pergi jalan-jalan dengan Eye City Terengganu yang baru bina tu. Awesome-lah jugak sekarang. Dulu pergi tak ada orang pun, sekarang penuh pulak manusia --"

See? Aku tak tahu lah diorang tengah main apa, yang dia baling baling kat langit tu lepas tu pusing pusing then bernyala nyala. Wah banyak gila kata ganda hahaha. Semua kat sini pelancong ni, tourists gitu. Seronok jugak tengok tourists datang lawat Terengganu ni, bangga pun ada. Kalau main wau m…

Saya Malas Update Blog.

Image
Assalamualaikum comel-comel sekalian. Lamanya aku tak update blog, rasa macam berhabuk sangat blog ni. Pfffhhh pfffhhh * tiup tiup habuk yang wujud tapi sebenarnya tak wujud pun saja je menambah perisa blueberry * 18 Mei 2012?! Seriously memang aku malas sangat nak update sekarang ni. Idea nak blogging tu dah makin kurang sejak masuk Form 4 ni dan asyik fikir soal hati dan perasaan je dan munakahat sekali. Ops, tersalah, so kita potong xD

Cuti cuti cuti! KEBIASAANNYA para bloggers ni, kalau time cuti cuti Malaysia macam ni, akan edit blog supaya nampak lain dari sebelum ni. Walaupun aku ni terdetik jugaklah sesaat dua, tak sampai pun sesaat, maybe 1/10 saat untuk edit blog ni, tapi tak sampai hati. Eh eh eh, bukan tak sampai hati, bukan, tapi teramatlah malas tahap orang yang malas naik Gunung Everest. Actually ingat nak tukar header je, nampak serabai je header tu, entah apa-apa. Macam siput #Hah, ayat Nad di situ :P

Start cuti, eh belum start cuti lagi, hari Khamis lepas, habis je …

Followers