Tau tak kenapa aku rindu

8.10.14

Rindu 5 Muslim

Tau tak kenapa aku rindu?

Sebab 5 Muslim jaga adab sopan.

5 Muslim tak cakap kasar.

Tak ada lah nak mencarut bagai.

Tak ada nak "aleuto", "fuck", "shit" nya

Tak ada.

Tak ke serabut mata telinga apa semua tengok dengar baca perkataan tu

Oh dah masuk U, perkataan pun kena advance kalau tak guna aleuto tak up to date

Bodoh

Ingat mencarut tu hebat

Aku tengok bagai orang tak bertamadun

Bahasa dijahanamkan

Bangsa terus nak kemunduran

Orang putih nak fuck their shits, biar mereka, mereka tiada agama

Kita yang ada agama ni, yang pilih Islam sebagai adDin, sedar sikit

Rasulullah tak ajar,
Baginda ajar suruh guna perkataan baik-baik dan lembut

Jangan jadi tak bertamadun.

Post a Comment