Posts

Showing posts from April, 2016

Infinite Phonetics

Image
Assalamualaikum semua, hai helo konnichiwa arigato sayonara mataaaa aima-shoo

Harini update blog atas request insan-insan tersayang yang dirindui dan disayangi, and sebab dah sebulan kot tak update. Ahaks sorry lah ada life


Eeee losernya :(((((((( Ainul ajar lawak hambar ni, huhuhuhu. Okla okla serius sikit, Fi, please! Dua minggu lepas aku dah cuti midsem, and then bila habis cuti, assignments macam menggila sikit. Yelah, yang lecturer dah bagi 10 minggu lalu baru nak buat dua minggu sebelum deadline. YAA ITU LAH PERANGAI STUDENTS ZAMAN SEKARANG TEPUK TANGAN SIKET!!!!

And of course my group members and I (it's a group work) went on working on them. For Intercultural Communication, we had to interview a foreigner about his/her culture kan, so we chose a Nigerian lecturer who's teaching at UniSZA. We conducted the interview for about an hour......................................... and since Madam asked us to record the interview session, the duration of the video is almost one…

Followers