Posts

Showing posts from 2017

"Who am I, Hedwig? What am I?"

Image
Lately I've been wondering a lot.

I've been rereading my old blog posts, since I have nothing better to do and I love dwelling in self-pity. Of course I didn't go as far as 2009 or 2010 or 2011 (those were the embarrassing years where I can't make myself to even click the links to the posts and watch what I wrote back then).


I went back, specifically, to the years after SPM. To all the entries I made when I was in PASUM.

HECK I WAS SO HOMESICK BACK THEN

and now I HAVE THE AUDACITY TO FEEL A SLIGHT LONGING TO GO BACK TO THOSE DAYS

But, yeah when I read all those posts, it made me feel sorry about myself (see? I'm a pro at self-pitying). Before PASUM, I had never been away from my family -- my parents to be exact. My dad made sure that I am always well taken care of. He sent me to school, picked me up, sent me to go out with my friends, everything.

In other words, I was spoiled a lot by my dad. My mom spoiled me with food because she likes to cook a lot and all of he…

Summer Flowers -- A Journal

Image
Assalamualaikum everyone.

Did you guys know I started bullet journaling since April this year? Eheh! Probably not.

So, I bought this one cute A5-sized book with blank, lined, black and squared pages. The cover reads SUMMER FLOWERS and there are illustrations of flowers and leaves. I bought it at MPH maybe late 2015 or early 2016, I can't remember.

Here's the cover page.


Being me, I usually buy a loooooooooooooooooot of blank books (they might be needy later in the future, as I always say to myself) and end up having no idea what to do with them. So, at the start of 2017, I wanted to do something like "One day one doodle" on that SUMMER FLOWERS book. It started off great, until...

Well, until I had zero creativity and became very the malas to think of what to draw. The first page I drew some New Year's greeting, and the next pages were of some doodles that I saw online and decided to try them out.



The one on the left is from a doodle I Googled, and the wording/typ…

#TripThahabouds SABAH: Day 4

Image
Hai semua assalamualaikum! Hari ini kita cerita pasal hari keempat aku dan sahabat-sahabat berada di Sabah -- hari terakhir!


Memandangkan kami dah siap packing malam sebelum ni, kami bangun lambat sikit. Kami pun dah bagitahu pakcik suruh ambik kami pukul 10 pagi. So, untuk breakfast kami makan sandwich tuna yang dibeli dua hari sebelum ni, yang kononnya nak bawak makan kat pulau masa trip snorkeling tu :')

Aku pulak panaskan nasi phad phed (macam ni ke eja dia?) yang aku beli sekali dengan nasi lalap hari sebelum ni dan makan sebagai breakfast.

Dah makan kenyang kenyang, barang semua dah kemas, beg dah disusun rapi dekat ruang tamu rumah, kami pun mengucapkan selamat tinggal kepada Cybercity Apartment yang kami duduki itu. Pakcik bawa kami ke Pantai Tanjung Aru.


Kami cuba ambil gambar panorama 4 orang tapi tak jadi lol sebab phone bergegar. Ada-lah tourists bermandi-manda situ, tapi pakcik kata sebab masih pagi, tak ramai oranglah. Orang akan ramai pada waktu petang.

Masa lepak k…

#TripThahabouds SABAH: Day 3

Image
Assalamualaikum gais!

Jadi, untuk hari ketiga ni anda semua bolehlah bersedia secara mental sebab hari ini merupakan hari yang teruk untuk aku, Piah, Piqah dan terutamanya Kakti.


OK, kami bangun solat Subuh kemudian semua bersiap sedia sebab hari ketiga ni macam kemuncak-lah: HARI MAIN AIR! PERGI PULAU! PERGI SNORKELING! YEAH! Kami tak mandi, hanya cuci muka gosok gigi je sebab nanti nak basah jugak kan. Around 8.30 pagi, pakcik datang ambil kami -- menuju ke jeti yang kami sangkakan Jesselton Point.

Hari ini cuaca mendung dan hujan macam PMS sikit, kejap lebat kejap renyai tapi lama jugak lebatnya. Pakcik suruh kami breakfast dulu di Restoran Khalisah di hadapan Pasar Filipina, sebuah kedai mamak yang kami yakin nasi goreng dia tak macam Kundasang. Anyway, kami tak makan nasi goreng, pekena roti canai kay sebab fobia sikit dengan nasi nasi untuk breakfast. Kk.


Sepatutnya naik bot pukul 9am tapi sebab hujan, pukul 10am gitu baru pakcik suruh naik bot. OK masa ni kami pelik-lah kenapa …