Posts

Showing posts from September, 2017

REVIEW FILEM | Bisik Pada Langit (2017)

Image
Assalamualaikum semua! Hari ini aku tak ada kelas, makanya setelah lama tidak ke panggung wayang, aku pun terasa nak ke sana, niat asal nak tengok Kingsman: The Golden Circle, tapi setelah baca tweet rant seorang rakan Twitter berkenaan filem Bisik Pada Langit, terus aku rasa nak tengok.

Aku ajak Azira Aziz pi tengok dengan aku sebab kalau tengok seorang macam sedih sangat kan loner gila :(

OK sebab utama nak tengok MUNGKIN kerana ada Beto Kusyairy. Antara pelakon Melayu lelaki yang aku suka tengok di kaca TV. Filem pertama aku nampak dia ni ialah cerita Kashaf Imani di Astro Ria. Astro tayang cerita tu 10 kali pun, 10 kali-lah aku hadap. Kahkahkah.

Jadi, nak review cerita ni-lah harini.


Pelakon: Ummi Nazeera (Hajar), Jalil Hamid (Wak Rosli), Beto Kusyairy (Zaidi 'Dee'), Naim Daniel (Iqram), Erwin Dawson (Irwan), Fadilah Mansor (mak)

Filem ni berkisarkan sebuah keluarga yang terdiri dari mak, ayah, dua orang anak lelaki dan anak perempuan. Yang sulung, Zaidi, kedua, Hajar (satu…

"Who am I, Hedwig? What am I?"

Image
Lately I've been wondering a lot.

I've been rereading my old blog posts, since I have nothing better to do and I love dwelling in self-pity. Of course I didn't go as far as 2009 or 2010 or 2011 (those were the embarrassing years where I can't make myself to even click the links to the posts and watch what I wrote back then).


I went back, specifically, to the years after SPM. To all the entries I made when I was in PASUM.

HECK I WAS SO HOMESICK BACK THEN

and now I HAVE THE AUDACITY TO FEEL A SLIGHT LONGING TO GO BACK TO THOSE DAYS

But, yeah when I read all those posts, it made me feel sorry about myself (see? I'm a pro at self-pitying). Before PASUM, I had never been away from my family -- my parents to be exact. My dad made sure that I am always well taken care of. He sent me to school, picked me up, sent me to go out with my friends, everything.

In other words, I was spoiled a lot by my dad. My mom spoiled me with food because she likes to cook a lot and all of he…

Followers