Pencarian 50 Bloglist Mamaniza! {aherrr}

31.1.14

Assalamualaikum. Lama tak joinggg apa-apa ni. Tadi bukak blog Aqilah (dahlah nama sama macam kawan aku xD), dan terjumpa ni.


Ni yang Mamaniza tulis;

Assalamualaikum.

Mama membuka peluang anda untuk menempatkan blog anda dalam senarai bloglist mama. Semua yang sedia ada akan dibubarkan demi memberi peluang kepada anda. Jika berminat, boleh meletakkan banner ini dalam blog anda dan backlinkkan terus ke blog mama.

Pastikan anda follow blog mama ye. Tamat 31 Januari 2014.


Jangan lupa, sertakan link URL anda dalam kotak komen mama. Pemilihan akan dibuat berdasarkan random dan hanya mereka yang aktif berblog sahaja diterima penyertaannya. Blog yang hanya mengandungi segmen atau GA semata tidak digalakkan.

*saja buat panjang entri xD

Okbaiiii! Salam Jumaat semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

[[UPDATED]]

Tadi tengok blog Mamaniza. Eksaited weeeeeee~


Tadaaaaaaaaaaaa! (yang kau eksaited sangat pehal -_-)


Jarang, okay, aku nak boleh dapat tempat cenggini. Tengok nombor aku pun dah last last tu. Last time aku join giveaway, dapat doodle dari Kak Nadhirah.

Alhamdulillah. Ok Mama, saya dah buat bloglist kat tepi ni semata-mata nak patuhi syarat Y.Y Sebelum ni takde pun blog list tu, tapi bila letak nampak lawaa pulakkk kekekekeke xD Tapi apa pasal blog Mai & Alya takde feed? Spoil ah diorang, terutama Alya tu (sebab hari tu dia cakap aku suka sangat tukar link blog sampai takde feeds dah, tu la cakap orang :p)

Tooooooootles! Thanks Mama ;3
Post a Comment